Tuesday, October 4, 2011

Kuliah USTAZ AZHAR IDRUS di MELAKA..!!

Assalamualaikum,









Untuk julung kalinya... setelah puas menanti.. kini kuliah Ustaz 'YouTube' Azhar Idrus akan berada di Melaka... istimewanya di Madrasah BAITUL QURRO' wal FUQOHA', Sungai Udang pada 29.10.2011. Jadual ini telah disahkan oleh website Ustaz Azhar sendiri www.ustazazhar.net. Venue kedua adalah Madrasah It-Tihadiah, di Taman Desa Duyong pada 30.10.2011.

































Team penganjur di Melaka telah berusaha untuk mendapatkan lokasi yang terbaik terutama bagi menampung kehadiran yang dijangka sangat ramai. Lokasi awal yang dikenalpasti adalah Masjid MITC, kerana kawasannya yang luas dan kedudukannya berhampiran dengan pintu masuk dari lebuhraya. Apakan daya atas beberapa isu yang telah dijangkakan lokasi kuliah terpaksa dijadualkan ke lokasi yang lebih 'selamat' walaupun mungkin akan menyebabkan sedikit ketidakselesaan.

Terima kasih dan setinggi penghargaan kepada team Ustaz Azhar yang sudi menjadualkan kuliah di Melaka.

Untuk lihat, cetak atau 'save' pelan lokasi kedua-dua venue tersebut sila klik disini.

5 comments:

aidine paydon said...

jika tiada aral melintang saya akan tiba di sana

aidine paydon said...
This comment has been removed by the author.
Amal said...

saya nak pergi juga boleh?

Kangkung said...

Ahlan wasahlan.. dialu-alukan sangat... semoga sama-sama mendapat berkah & hidayah...

Yananouralhaj said...

Boleh cik amal, jom g ngan saya...saya tahu je tempatnya....hehe..

Mashallah, saya ni peminat ustaz azhar tu ...Alhamdulillah, ada gak kat melaka...Dulu masa wat kat darul quran, langsung x pat nak g...
Alhamdulillah