Friday, October 17, 2008

Pelan Ke Baitul Qurro'

Sila klik pada pelan untuk melihat skala yang lebih besar. 'Right click' dan 'save file as' untuk simpan ke PC dan cetak...
Pelan ke Baitul Qurro' wal Fuqoha', dari Lebuhraya Utara Selatan


Pelan Lokasi Baitul Qurro' wal Fuqoha', Sungai Udang, Melaka



22 comments:

Anonymous said...

trima kasih..

Anonymous said...

senang tak pergi menggunakan public transport?

admin said...

Kalau naik teksi mungkin boleh dihantar terus... Kalau bas saya tak pasti kekerapannya.. Insyallah saya cuba cari maklumat lanjut.. JZK..

Anonymous said...

Assalamualaikum...

Ustaz saya ada seorang kawan yg baru masuk ISlam...dia ingin mendalami ilmu agama...saya tahu pondok payasum .tapi tak de contac number..saya kt mesir..di kt Malaysia..Boleh tak admin message kan no tel dekat FB saya ; Bazil Azli atau pd email bazil_destination@y.c atau no tel mesir saya +20111-8954096...saya berharap sgt ada org di Malaysia yg bimbing dia untuk berjumpa dengan Ustaz ZUl...

Mohamad Bazil Bin Mohamd Nor Azli

admin said...

Waalaikumussalam wbt...

Maklumat telah dihantar ke FB tuan.. Syukran

HajarulAswad said...

Saya menghantar anak lelaki ke sini bole ke email syarat2 dan yuran pendaftaran dan bayaran bulanan ke email nurhajar@dkcomposites.com dengan segera

Anonymous said...

boleh saya tahu syarat2 kemasukan ke baitul qurro, ni?? sila hantar ke emel saya arif_arsson@yahoo.com

Anonymous said...

Assalamualaikum..
Saya ingin menghantar anak lelaki ke sini. Boleh emailkan maklumat lanjut mengenai kemasukan ke sini ke leezadan96@yahoo.com. Terimakasih.

Anonymous said...

Assalamualaikum..
Saya ingin menghantar anak lelaki ke sini. Boleh emailkan maklumat lanjut mengenai kemasukan ke sini ke aslin09@gmail.com. Terimakasih.

Zarif Afifi said...

Assalamualaikum. belajar untuk sebulan boleh tak? sementara cuti semester. berharap sangat. email saya di Soullerslone07@yahoo.com

nur_sfm said...

Assalamu'alaikum.

Semasa cuti sem ini (Jun-Ogos) ada tak pengajian untuk muslimat?

Kalau ada mohon maklumkan detailsnya.
Jazakallah khayr

Nurunnajwa

Anonymous said...

salam..blh x kalau sy balaja selama sebulan dan apa syarat kemasukan.kerana sy sudah berumor 25 thn..emel sy blh? sy btl2 nk mendalami agama..

wanyrezuan@yahoo.com

Nurshafika said...

salam..boleh jelaskn mklumat mnenai yuran plajar tetap di sane? dan apakah syarat kmasukan plaja prempuan utk msk blja d sane?
syukran..

Anonymous said...

Salam,...boleh tak admin email saya contact number pondok baitul qurro,..beserta syarat2 dan yuran pendaftaran dan bayaran bulanan

ini email saya=
ibnuqomaruddin97@gmail.com

terima kasih :)

Anonymous said...

Assalaamu'alaykum..boleh x admin tlg email kpd saya no tel pndok baitul qurro yg bleh dhbungi..saya juga ingin mengetahui syarat2 & yuran pdftrn serta byrn bulanan bg pljr smtra..
Alamat email saya:
dgsyahrizanagahmad@gmail.com

Syukran jazilan..

Syarifah Amirah said...

Assalamualaikum. Boleh admin emelkan saya maklumat lanjut utk masuk pondok ni? Terima kasih. syarifahlalala@gmail.com

nurhaida said...

Assalamualaikum.. sy nk thu syarat kemasukan n yuran pendaftaran..
Email:sitiaidafuad@gmail.com

Ustaz Kamal said...

Assalamualaikum.... saya nak hantar anak lelaki saya ..boleh tak emailkan no telephone..syarat
kemasukan dan yuran pendaftaran serta bulanan ke email saya aniputerins@gmail.com. terima kasih.

Ezhamsmazriah blog said...
This comment has been removed by the author.
Tariq Khair said...

Assalamualaikum...
Sy ade niat nk masuk ke pondok baitul quro tu bole bgithu sy cara kemasukan dan yuran bulanan berapa...tlg whatsapp sy 0129155949...

Unknown said...

assalamualaikum . boleh emailkan dekat saya syarat nak masuk ke pondok baitul qurro ? email ke emma.aziz09@gmail.com

Unknown said...

assalamualaikum . boleh emailkan dekat saya syarat nak masuk ke pondok baitul qurro ? email ke emma.aziz09@gmail.com